Bezoekersinformatie

 

Welkom op de Hand Hobby Creadagen! De gezelligste, grootste en meest veelzijdige knutselbeurs van het Noorden. Na zes edities in de TT Hall Assen verhuist het evenement nu naar MartiniPlaza in Groningen. Ook daar wordt de beursvloer gevuld met stands en kramen waarin een breed assortiment aan knutselspullen te koop is. Jij komt toch ook weer?

Kom inspiratie opdoen!
Blok 28 & 29 april 2018 alvast in uw agenda, voor een bezoek aan de zevende editie van de Hand Hobby Creadagen in MartiniPlaza Groningen. Deze gezellige knutselbeurs is de ideale gelegenheid om inspiratie op te doen en uw voorraad knutselmaterialen weer aan te vullen.

Handen uit de mouwen!
Tijdens de beurs kunt u meedoen aan allerlei leuke workshops. Zo leert u de nieuwste technieken kennen en gaat u direct met een mooi werkstuk naar huis. Een aantal weken voor aanvang van de beurs vindt u het programma op deze website.


Wat is er te zien en te koop?
Er zijn ruim 100 exposanten aanwezig met de meest uiteenlopende materialen, gereedschappen, ideeën en technieken. Zo kunnen er bijvoorbeeld aanbieders aanwezig zijn met (materialen voor):