Bezoekersinformatie

 

Welkom op de Hand Hobby Creadagen! De gezelligste, grootste en meest veelzijdige creatieve beurs van het Noorden. De beursvloer van MartiniPlaza Groningen wordt weer gevuld met stands en kramen waarin een breed assortiment aan knutselspullen te koop is. En deze najaarseditie biedt ook dit jaar weer veel extra's doordat de Winterfair Groningen tegelijkertijd plaatsvindt: dus kom gezellig in de stemming voor de feestelijke decembermaand en bezoek met een toegangsticket beide sfeervolle evenementen; Jij komt toch ook weer?!

 

Kom inspiratie opdoen!
Blok 22, 23 & 24 november alvast in je agenda, voor een bezoek aan de jubileumeditie van de Hand Hobby Creadagen in MartiniPlaza Groningen. Deze gezellige knutselbeurs is de ideale gelegenheid om inspiratie op te doen voor de sfeervolle wintermaanden én je voorraad knutselmaterialen weer aan te vullen.

Handen uit de mouwen!
Tijdens de beurs kun je meedoen aan allerlei leuke workshops. Zo leer je de nieuwste technieken kennen en gaat u direct met een mooi werkstuk naar huis. Een aantal weken voor aanvang van de beurs vindt u het programma op deze website.


Wat is er te zien en te koop?
Er zijn ruim 100 exposanten aanwezig met de meest uiteenlopende materialen, gereedschappen, ideeën en technieken. Zo kunnen er bijvoorbeeld aanbieders aanwezig zijn met (materialen voor):