Locatie

Martiniplaza Groningen
Leonard Springerlaan 11a
9727 KB Groningen

Werkzaamheden

De komende jaren worden er diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de zuidelijke ringweg. Raadpleeg hieronder de 'slimme kaart' van Groningen Bereikbaar:

Parkeren

Parkeren kan zowel aan de voor- als achterzijde van MartiniPlaza. In totaal zijn er 1500 (deels betaalde) parkeerplaatsen beschikbaar. Tegenover de hoofdingang is de parkeergarage met 600 parkeerplaatsen.

Tarieven
Tegenover de hoofdentree is het tarief € 2,10 per uur.  Het tarief van de A7 parking (snelwegzijde, voorbij Mercure Hotel) is € 1,50 per uur. Het parkeren kan alleen met PIN of Credit Card betaald worden.

Gehandicapten
Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Reserveren kan via: 050 5222 818

Pinnen

In MartiniPlaza is géén pin-mogelijkheid!

U kunt uw entreetickets wel met pinpas voldoen, maar u kunt geen extra contant geld opnemen. De dichtstbijzijnde pinautomaat is gelegen aan het Overwinningsplein, nr. 73. gelegen op 750 meter afstand van MartiniPlaza. Houdt u hier bij het bezoek aan de beurs rekening mee, om teleurstellingen te voorkomen. Natuurlijk beschikken een groot aantal exposanten inmiddels over een eigen pin-apparaat.

Openbaar vervoer

MartiniPlaza is vanaf het NS-station te bereiken met stadsbus lijn 2, richting Hoornsemeer. MartiniPlaza ligt op circa 15 minuten lopen van het NS-station Groningen.
Klik hier voor de actuele dienstregeling.
Klik hier voor de looproute

 


Organisatie:

Locatie: