Bezoekersinformatie

Welkom op de Hand Hobby Creadagen! De bekende creatieve beurs van het Noorden wordt dit jaar voor het eerst  ook in Gelderland georganiseerd en staat bekend als de gezelligste en meest veelzijdige knutselbeurs voor iedereen die creatief liefhebber is. Na zeven succesvolle edities in oa de TT Hall Assen en tegenwoordig MartiniPlaza Groningen, wordt nu ook in de prachtige SSP-Hal (de oude ETNA-fabriek) in Ulft de beurs georganiseerd. Ook hier wordt de beursvloer gevuld met stands en kramen waarin een breed assortiment aan knutselspullen te koop is en worden diverse workshops en demonstraties gegeven. Jij komt toch ook?!

Kom inspiratie opdoen!
Blok 12,13 & 14 oktober 2018 alvast in uw agenda, voor een bezoek aan de eerste editie van de Hand Hobby Creadagen in Ulft, Gelderland. Deze gezellige knutselbeurs is dé ideale gelegenheid om inspiratie op te doen en uw voorraad knutselmaterialen weer aan te vullen. Laat je inspireren door de nieuwste DIY trends en kom ook!

Handen uit de mouwen!
Tijdens de Hand Hobby Creadagen kunt u meedoen aan allerlei leuke workshops. Zo leert u de nieuwste technieken kennen en gaat u direct met een mooi werkstuk naar huis. Een aantal weken voor aanvang van de beurs vindt u het programma op deze website.


Wat is er te zien en te koop?
Er zijn ruim 100 exposanten aanwezig met de meest uiteenlopende materialen, gereedschappen, ideeën en technieken. Zo kunnen er bijvoorbeeld aanbieders aanwezig zijn met (materialen voor):